Закони життя і закони смерті...

Народ діє не по своїй волі (демократична формула) і не з волі однієї особи (диктаторська формула), а згідно із законами. Я маю тут на увазі не закони, створені людиною. Існують норми - природні закони життя, і існують норми - природні закони смерті.
Закони життя і закони смерті. Нація йде до життя чи до смерті в залежності від того, якими законами вона слідує.
Необхідно відповісти ось на яке питання: хто в нації здатний зрозуміти чи інтуїтивно усвідомити ці норми? Люди? Маси? Якби це було так, я думаю, це означало б очікувати занадто багато. Натовп не в змозі зрозуміти навіть занадто прості закони. Їх доводиться наполегливо пояснювати по багато разів, щоб вони були зрозумілі, і навіть вдаватися до покарання при необхідності.
Для того, щоб пекти хліб, робити взуття і плуги, обробляти землю, водити трамвай необхідно бути фахівцем. А хіба не потрібно бути фахівцем, щоб виконувати одну з найважчих робіт - керівництво нацією? Хіба не обов'язково такій людині мати певні якості?
Висновок: народ не може керувати собою сам. Їм повинна управляти еліта. А саме: категорія людей, що складають плоть від плоті нації і володіють певними знаннями і здібностями. Подібно до того як бджоли ростять свою "матку", так і народ повинен ростити свою еліту.
Хто ж вибирає еліту? Маси? Прихильники можуть знайтися для будь-яких "ідей" і виборці для будь-якого кандидата на виборну посаду. Однак це не залежить від розуміння людьми цих "ідей", "законів", "кандидатів", а від чогось зовсім іншого: від тієї спритності, з якою окремі особистості можуть завойовувати прихильність мас. Немає нічого більш примхливого і нестійкого, ніж думка натовпу. Її критерій вибору: "Спробуємо тепер інших". Таким чином відбір проводиться не у відповідності з уміннями і знаннями, а випадково і навмання.
Є дві протилежні ідеї, одна з яких вірна, а інша помилкова. Йде пошук істини, яка може бути тільки одна. З питання проводиться голосування. Одна ідея набирає 10000 голосів, інша - 10050. Можливо, ці 50 голосів більш-менш визначають або заперечують істину? Істина не залежить ні від більшості, ні від меншості. У неї свої закони і вона тріумфує всупереч будь-якій більшості, навіть якщо вона переважна.
Чи може народ вибрати свою еліту? Чому ж в такому випадку солдати не обирають свого генерала?
Якщо маса хоче вибрати свою еліту, то вона обов'язково повинна знати закони керівництва національним організмом і ступінь відповідності кваліфікації і знань кандидата цим законам.
Однак маса не може знати ні законів, ні самих кандидатів. Ось чому ми вважаємо, що керівна еліта країни не може обиратися народом. Спроба такого вибору подібна визначенню більшістю голосів того, кому бути в країні поетами, письменниками, льотчиками чи спортсменами.
Коли масу закликають вибрати еліту, вона не тільки виявляється не в змозі зробити це, але, більш того, за рідкісним винятком вона обирає гірших з собі подібних.
Демократія не просто усуває національну еліту, але замінює її найгіршими представниками нації. Демократія обирає людей, абсолютно позбавлених сумління і моралі, тих, хто більше заплатить, тобто, тих, хто більше корумпований: фокусників, шарлатанів, демагогів, здатних виставити себе з найкращого боку під час виборчої кампанії. Кільком хорошим людям вдасться прослизнути серед них і навіть трохи чесним політикам. Але їм належить стати рабами перших.
Справжня еліта нації буде розгромлена і усунена, оскільки вона відмовиться конкурувати на такому рівні, вона відступить і піде в підпілля.
Ось у чому причина всіх інших бід: аморальності, морального розкладання і псування по всій країні, казнокрадства і розграбування багатств країни, кривавої експлуатації народу, його злиднів і страждань, безладдя і дезорганізації в державі, навали з усіх боків багатих іноземців, які скуповують за безцінь товари в збанкрутілих магазинах. Вся країна виставлена ​​на аукціон: "Хто дасть більше?". В кінцевому рахунку саме сюди нас приведе демократія.

За матеріалами спільноти "Залізний Хрест"

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ