БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ

Білокуракинські попрошайки просять допомогти грішми

Головний лікар Білокуракинської багатопрофільної лікарні О.Данілко звертається до підприємців Білокуракинщини допомогти лікарні і просить перерахувати гроші на рахунок громадської організації "Твори добро", формальним керівником якої на даний момент є директор спорткомплексу "Здоров'я" Єрьоменко М.І.
Але виникає логічне запитання: а чому кошти потрібно перераховувати саме на рахунок цієї громадської організації, а не безпосередньо на рахунок Білокуракинської лікарні?
Яке відношення має дана громадська організація до лікарні?
Крім того, згідно офіційних даних, як мінімум дві людини, які мали безпосереднє відношення до керівництва даної громадської організації, згадуються в кримінальних справах. Невже це не привід сумніватися в чесності і прозорості роботи даної організації?
Також, як відомо, що громадська організація "Твори добро" була зареєстрована ще при старій владі Партії регіонів в 2006 році і фактично контролювалась тодішнім головою райради, а потім райдержадміністрації О.І.Діденком, який також був і залишається головою Білокуракинської районної організації Партії регіонів. Серед засновників районної організації Партії регіонів крім О.Діденка значаться також Аполлонова І.І., Герасименко А.П., Орлов О.Є. (нині померлий). Подейкують, що Діденко і нині фактично керує даною громадською організацією і розпоряджається всіма її коштами.
Більшість як тодішніх керівників району, так і нинішніх керівників громади - це вихідці саме з районної організації Партії регіонів. Деякі з них зараз перефарбувались і стали депутатами від партій "Наш край" та "ОПЗЖ".
Тому не дивно, що гроші для Білокуракинської лікарні пропонують перераховувати саме на рахунок підконтрольній місцевій владі громадської організації "Твори добро", і далі вони діляться між "своїми".
Бо лікарню все одно рано чи пізно закриють, а гроші будуть саме там, де треба - в кишенях тих, хто контролює дану громадську організацію. Зрозуміло, що звітність про витрати зібраних коштів, яку обіцяють опублікувати на сайті Білокуракинської громади та в газеті "Життя Білокуракинщини" так само легко підробити, так як все контролюється місцевою владою і публікується тільки те, "що треба"...
Тепер "попрошайки" з кишенькової громадської організації "Твори добро" просять підприємців скинутись грішми, яких знову не вистачає, бо їх завжди замало. Але перед тим, як перераховувати їм гроші, добре подумайте, чи треба це робити і в чиї кишені підуть ці гроші?

Глас Народу, смт Білокуракине

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ