На Луганщині пройшов ІІ-й відкритий молодіжний фестиваль патріотичної пісні та поезії "Воронцева слобода"

16-18 травня 2008 р. у Білокуракинському районному будинку культури відбувся відкритий молодіжний фестиваль патріотичної пісні та поезії «Воронцева слобода». Він проводився з метою активізації роботи з патріотичного виховання молодого покоління, прославлення рідного краю, пошуку і підтримки обдарованих молодих виконавців пісень та віршів патріотичного напрямку.
На фестиваль з’їхалися аматорські колективи та окремі виконавці віком від 12 до 35 років з Білгородської області Російської Федерації, Автономної республіки Крим, Сумської області та творчі колективи Луганщини. У номінації «Краще виконання поетичного твору» І місце посіла Настя Павленко з м.Лисичанська. У номінації «Кращий авторський твір» перемогла Аліса Ігітян з смт. Білокуракине. У номінації «Краще виконання патріотичної пісні» серед солістів-вокалістів І місце зайняв Сергій Чувилкін з Білокуракинського району, серед вокальних ансамблів малих форм — дует «Віроль» з м.Ахтирка Сумської області, серед вокально-хорових колективів — народний ансамбль народної пісні «Чара» з м.Ровеньки Бєлгородської області РФ. Спеціальні призи отримали: «Надія фестивалю» — Ганна Вашура з смт. Білокуракине, Гран-прі — Вадим Рєзник з смт. Новоайдар, «Приз глядацьких симпатій» — Олена Громозда з м. Сватове.
Усі учасники були нагороджені дипломами та пам’ятними сувенірами (вазами з символом фестивалю). Організаторами фестивалю виступили управління культури і туризму Луганської облдержадміністрації, Луганський обласний центр народної творчості, Білокуракинська райрада та Білокуракинська райдержадміністрація.

За матеріалами: http://top.lg.ua/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+