Різдвяний зорепад - 2008

Колектив Краяни, Білокуракине
25–27 грудня 2008 року чоловічий вокальний гурт «Краяни» Білокуракинського РБК ім.Шевченка взяв участь у Всеукраїнському фестивалі–конкурсі «Різдвяний Зорепад 2008» в м. Київ.
Організаторами цього фестивалю стали: Національна телекомпанія України, Національна радіокомпанія України, Київське міське відділення Асоціації діячів естрадного мистецтва України.
«Різдвяний Зорепад 2008» став масовим широкомасштабним заходом, покликаним пропагувати класичне мистецтво в Україні. Фестиваль–конкурс надав можливості для розкриття нових талантів, виявленню та вдосконаленню їх виконавської майстерності.
До програми виконавців були включені: солісти–вокалісти, інструменталісти, дуети, тріо, ансамблі, хореографія.
У фестивалі–конкурсі взяли участь: Київська, Одеська, Херсонська, Сумська, Івано–Франківська, Тернопільська, Львівська, Дніпропетровська, Луганська та ін. області.
До складу журі ввійшли: почесний президент фестивалів, Народний артист України, Лауреат Національної Премії України ім. Т. Г. Шевченка, академік професор Анатолій Тимофійович Авдієвський, Народний артист України, професор Валерій Степанович Захарченко та інші видатні діячі мистецтв.
Заключний гала–концерт відбувся у приміщенні концертного залу Центру культури «Росток».
Чоловічий гурт «Краяни» на фестивалі–конкурсі стали лідерами, вони отримали почесну першу премію фестивалю.
В репертуарі колективу «Краяни» більше 20 пісень: це прекрасні патріотичні, ліричні, козацькі, гумористичні твори. Більш того, кожен з учасників цього колективу – чудовий вокаліст. «Краяни», як колектив, так і кожен з хлопців окремо – найулюбленіші виконавці на кожному святі в районі.
В планах колективу «Краяни» в 2009 році: участь в нових престижних фестивалях і конкурсах, а також боротьба за присвоєння звання «народний».
Колективи відділу культури і туризму, РБК ім.Шевченка щиро вдячні всім, хто допоміг організувати цей фестиваль.
А чоловічому гурту «Краяни» бажаємо нових творчих успіхів та перемог.

за матеріалами: http://bk.loga.gov.ua/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ