Олександр Ольшанський відвідав з робочою поїздкою Білокуракинський район

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Олександр Ольшанський 11 березня 2009 року відвідав з робочою поїздкою Білокуракинський район.
В ході зустрічі з першими керівниками району головою райдержадміністрації Сергієм Іванюченко та головою районної ради Олександром Діденко були обговорені основні проблеми соціально-економічного розвитку регіону.
На зустрічі з громадою селища Лозно-Олександрівка було проаналізовано стан виконання програми соціально-економічного розвитку за 2008 рік та розглянуто план першочергових заходів на 2009 рік.
В рамках робочої поїздки Олександр Ольшанський спільно з керівництвом району провів прийом громадян на території Лозно-Олександрівської селищної ради. Під час прийому були підняті питання ремонту доріг, очистки водостічних канав та інші. Місцеві мешканці попросили Олександра Ольшанського приділити особливу увагу питанню відкриття дитячого садка в селищі. Для реалізації цього питання було розглянуто можливі інвестиційні проекти для реконструкції приміщення школи під дитячий садок.
Усі порушені питання були взяті на конроль заступника голови облдержадміністрації та керівництва Білакуракинського району.
Також Олександр Ольшанський мав зустріч з громадою Червоноармійської сільської ради, під час якої засупник голови облдержадміністрації дав оцінку стану розвитку агропромислового комплексу області й окреслив перспективи розвитку приватних селянських господарств області і, зокрема, Білокуракинського району. Були обговорені питання переукладання договорів на оренду земельних паїв, залучення інвесторів для обробки земель пайщиків, виділення коштів на ремонт водогону, а також надання кредиту для придбання сільськогосподарської техніки тощо. Крім цього, селянами піднімалося питання розвитку молочного скотарства приватному секторі в рамках проекту «Власний дім».

за матеріалами: http://arena.net.ua/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ