УВАГА!!! ЛОХОТРОН В МЕРЕЖІ!!!

В мережі з'явився ще один прикольний лохотрон, який збирає з довірливих користувачів гроші. Працює дуже просто. Ви користуєтесь пошуком, знаходите посилання на цікавий вам матеріал (як правило, в пошуковому сервісі Яндекс), натискаєте на таке посилання, і тут... БАЦ! Раптом вискакує якесь повідомлення від якоїсь кіберполіції (на картинці), що на вас накладено штраф в 750 грн., який необхідно негайно (протягом 12 годин) сплатити, перевівши цю суму на вказаний номер мобільного телефона оператора Київстар.
Порушення - копіювання та зберігання дитячого та гомосексуального порно!!! :)

Перша реакція - ОПА! НІХЄРАСЄ!! Шо за нах?......О_О

Але... Звісно, це по-приколу!:) Бо приводиться посилання на статтю 301 Кримінального Кодексу України, де про дитяче чи гомосексуальне порно не йдеться взагалі. (Цікаво, які ідіоти це писали?). Крім того, якщо вже і керуватись ст.301 КК України, то штраф за зберігання і розповсюдження будь-якого порно складає від 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 17х50=850 грн. (і аж ніяк не 750 грн, як того вимагають в лохотроні). Мабуть, у цих "граматєїв" не все добре з математикою та знанням Кримінального Кодексу України.
До речі, не треба бути геніальним юзером (користувачем) мережі Інтернет, щоб дуже швидко і легко віднайти будь-яке порно і подивитись його в режимі онлайн, в т.ч. безпосередньо в соц.мережі ВКонтакте... І все абсолютно безкоштовно:)
А якщо у вас є зайві 750 грн., покладіть їх спочатку на свій рахунок мобільного (бо не кожен має таку суму на телефоні), а потім для прикола переведіть на вказаний номер Київстара на сторінці чергового лохотрона...) УДАЧІ!

Лохотрони в мережі Інтернет

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ