Звернення білокуракинців до голови Білокуракинської громади СІРИК С.І.

Голові Білокуракинської об’єднаної
територіальної громади
С.І. Сірик

за дорученням мешканців вулиць Паркова, Центральна та
провулку Робочий селища Білокуракине Луганської області

Шановний Сергій Іванович !

Мешканці вказаних вулиць селища звертаються до Вас, як представника влади негайно вирішити питання про заборону руху важкого транспорту по центральним вулицям селища Білокуракине Луганської області.
Це звернення викликане тим, що на цих територіях збудовані житлові будинки та господарські споруди в 1940-50-х роках минулого століття, а є споруди ще набагато старіші за віком експлуатації. Цим глиняним та крейдяним домоволодінням, обкладених набагато пізніше цеглою, погрожує небезпека повільної руйнації через наступне.
До приходу у владу нинішніх недолугих та недальновидних керівників райдержадміністрації та районної влади, яким життя мешканців району нічого не значить, а пріоритетом їх службової діяльності є лише особисте збагачення та благоденство, в нашому селищі та в цілому в районі їх діями спричиняється лише шкода життю та спокою громадян, а тому мені доручено у зв’язку з цим звернутися саме до Вас.
До їх «керування» по центральних вулицях селища ніколи не рухалися важкі транспортні 60-80 тонні фури з причепами, з тією метою, що наші дороги з асфальтобетонним покриттям не витримують такого навантаження і знищуються в буквальному значенні цього слова. Не витримують такої ваги при швидкісному русі наші старенькі будинки та оселі, на черзі нашим оселям загрожує небезпека та спостерігається руйнація стін та інших будівельних конструкцій. При русі по вулиці таких надважких транспортних засобів в будинках тремтять меблі та посуда і нікому до цього не має діла! Такі транспортні засоби рухаються майже цілодобово та на високій швидкості.
Невже керівники району не бачать, що покриття дороги по вул. Паркова, яка веде до райдержадміністрації, районної та селищної ради, вулиці Центральної та провулку Робочого фактично знищене на сьогоднішній день надважким транспортом, мешканці селища скоро не тільки не зможуть їздити на легкових автомобілях, але й ходити пішком, адже пішоходні тротуари зруйновані за часи газифікації наших осель ще наприкінці 1980-х років і вони до цього часу не відновлені. Невже ні в кого не болить душа за те, що коїться і чого не можна б було допустити? Чому така безвідповідальність, Сергій Іванович!?
Від імені мешканців селища прошу Вас, шановний Сергій Іванович, негайно припинити рух важких транспортних засобів по центру селища, адже скоро фури з причепами будуть рухатися через площу ім. Т.Шевченко, а люди будуть звертатися в суд для відшкодування шкоди у зв’язку з руйнацією житла та господарських споруд. Повірте, такі питання вже назріли і першим відповідачем у таких справах будуть органи влади району. Просимо і вимагаємо негайно припинити рух важких та надважких транспортних засобів по центральних вулицях нашого прекрасного селища та недоводити нас до вкрай не передбачуваних дій.
Ми довго терпіли і надіялися на втручання у цю справу можновладців району, але виявилося це марною справою. Видно вони нічого не бачать, бо осліпли і їх доля людей не бентежить. А жаль!

Житель селища Білокуракине

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+