Проект рішення від районної організації ВО Свобода "Про відзначення 75-річчя Акту відновлення Української Держави"

Луганська обласна організація
Білокуракинська районна партійна організація
Всеукраїнського об'єднання «СВОБОДА»
смт Білокуракине, Луганська область,
suprun.ruslan1969@gmail.com
№ 1/06 від __ червня 2016 року
_________________________
Білокуракинська районна рада
Бондаренко К.І.


30 червня Український народ відзначає 75-річчя від проголошення Акту відновлення Української Держави (30 червня 1941 р.). З метою відновлення історичної справедливості, консолідації та розвитку історичної свідомості Українського народу, збереження національної пам’яті та належного вшанування борців за незалежність України у ХХ столітті, Білокуракинська районна партійна організація Всеукраїнського об'єднання «СВОБОДА» вносить пропозицію провести в Білокуракинському районі заходи по відзначенню цієї пам’ятної дати. Для цього пропонуємо для розгляду та затвердження депутатами проект Рішення «Про відзначення 75-річчя від проголошення Акту відновлення Української Держави» (додаток 1).

Голова Білокуракинської районної партійної організації всеукраїнського об’єднання «СВОБОДА»  Супрун Р.М.

Додаток 1
ПРОЕКТ РІШЕННЯ
Про відзначення 75-річчя Акту відновлення Української Держави

З метою відновлення історичної справедливості, консолідації та розвитку історичної свідомості Українського народу, збереження національної пам’яті та належного вшанування борців за незалежність України у ХХ столітті, керуючись статтею 20 Конституції України, частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 20 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи рішення постійної комісії районної ради з питань соціального захисту населення, медицини, освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту № ___ від _________ 2016 року, районна рада
В И Р І Ш И Л А:
1. Урочисто відзначити на загальнорайонному рівні у 2016 році 75-річчя Акту відновлення Української Держави (30.06.1941).
2. Рекомендувати голові Білокуракинської районної державної адміністрації:
2.1. Розробити, затвердити та забезпечити реалізацію у 2016 році комплексу заходів із відзначення на території Білокуракинського району 75-річчя Акту відновлення Української Держави, вирішити питання щодо їх організаційного, методичного, фінансового та матеріально-технічного забезпечення.
2.2. Доручити керівникам відповідних виконавчих органів забезпечити проведення у загальноосвітніх навчальних закладах, бібліотечних установах, закладах культури, краєзнавчих музеях району «круглих столів», тематичних виставок, культурно-мистецьких акцій, інших тематичних заходів, приурочених до 75-річчя з дня проголошення Акту відновлення Української Держави, висвітлення повної та об’єктивної історії збройного національно-визвольного руху українців у 40-50-х роках ХХ століття.
3. Рекомендувати керівникам загальноосвітніх навчальних закладів району, відділу культури забезпечити проведення тематичних заходів, приурочених до 75-річчя з дня проголошення Акту відновлення Української Держави.
4. Рекомендувати редактору районної газети «Життя Білокуракинщини» забезпечити тематичні публікації, присвячені 75-річчю з дня проголошення Акту відновлення Української Держави, та сприяти висвітленню заходів, що проводитимуться в районі у зв’язку з відзначенням 75-річчя з дня проголошення Акту відновлення Української Держави.
5. Рекомендувати керівникам органів місцевого самоврядування району спільно з представниками громад розробити, затвердити та забезпечити реалізацію заходів із відзначення 75-річчя з дня проголошення Акту відновлення Української Держави – на місцевому рівні.
6. Прийняте рішення та інформацію про результати голосування депутатів Білокуракинської районної ради з цього питання оприлюднити на офіційному сайті районної ради та місцевій районній газеті «Життя Білокуракинщини».
7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, медицини, освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту.
8. Звернутись до Верховної Ради України щодо підтримки проекту Постанови Верховної Ради України «Про урочисте відзначення на державному рівні 75-річчя з дня проголошення Акту відновлення Української Держави (30.06.1941)».

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ