Голова ЛОО партії "Справедливість" в Білокуракинському районі

Нещодавно відбулася робоча поїздка голови Луганської обласної організації партії «Справедливість» Мухтарова Д. Х. по регіонах області. На цей раз Мухтаров Д. Х. відвідав смт. Білокуракине, де зустрівся з активом місцевого партійного осередку партії «Справедливість». На зустрічі обговорювалася низка організаційних питань, вирішення яких підвищить ефективність роботи місцевої організації. Були визначені основні напрями інформаційно-агітаційної діяльності серед населення районного центру і району в цілому. Важливою темою спілкування з людьми - об'єднання лівих і лівоцентристських сил для формування представництв у всіх рівнях влади для повноціннішої роботи по захисту прав людини праці – будь то робітника, вчителя, лікаря, сільгоспвиробника, підприємця.
Безробіття, розвалена економіка, подолання фінансової кризи і ряд інших проблем, що тривожать наших людей, складав другий блок роботи зустрічі. Адже Білокуракинський район колись був одним з передових і розвинених районів Луганської області. Але в результаті «господарювання» ставлеників від правлячих «депутатських партій і фракцій» (як провладних, так і «опозиційних») в районному центрі припинили своє існування такі важливі для району підприємства як «Сільгосптехніка» ("Агротехсервіс") та «Сільгоспхімія» (ВАТ "Білокуракинський Агрохім"). Давно зупинена і розграбована хлібопекарня – підприємство, що випускало життєво важливий для кожної сім'ї продукт - хліб.
Соціальний захист всіх верств населення - злободенна тема, що глибоко хвилює пенсіонера, студента, випускника учбових закладів, людей, що позбулися роботи і коштів для існування. Тому було вирішено організувати виїзну комісію з надання консультацій і допомоги «дітям війни» селища Білокуракине і всього району в оформленні позовних заяв до суду на повернення боргів Пенсійного Фонду України, призначених «дітям війни» згідно Закону «Про соціальний захист дітей війни».
Також голова обласної організації партії «Справедливість» Мухтаров Д. Х. провів зустрічі з жителями районного центру. Люди скаржилися на свій жебрацький стан, безробіття серед молоді, бездіяльність депутатського корпусу, практично одноосібне управління «життям» райцентру та району місцевими головами виконавчих рад та їх наближеним. Як висновок звучало: «Потрібно щось робити, потрібно щось змінювати...»

Для росту авторитету партії і конструктивної діяльності однією з основних норм роботи обласних організацій має стати постійна увага до життя місцевих вічок партії, їх правильна координація, робота з партійними кадрами і «живе» спілкування з нашими громадянами.

Прес-центр ЛОО партії "Справедливість"

за матеріалами: http://spravedlivo.lg.ua/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ