В Білокуракинському районі важкі діти відпочили в таборі «Юність»

Дитячий табір Юність. Відпочинок дітей Білокуракинщини, 2010 рік
Завершив свою роботу профілактичний палатковий табір «Юність». Про це «паралель-медіа» повідомили в прес-центрі Білокуракинської районної державної адміністрації.
У таборі відпочили діти, схильні до правопорушень. Як стверджують в службі у справах дітей Білокуракинської РДА форма роботи профілактичного табору виявилася дієвою, щодня життя в таборі переконувало в тому, що «важковиховуванність», – ярлик, який несуть ці діти і зовсім не головна їх риса поведінки. Кожна дитина, яка була в «Юності», - неповторна особа, в кожному закладений великий потенціал, свої здібності. Головне – створити умови для прояву кожним своїх кращих сторін.
Такими умовами стали заходи, які влаштовуються вихователями табору, - «Кращий рибак», «Кращий черговий на кухні», «Кращий лісоруб», «Душа компанії», «Майстер на всі руки», спортивні змагання по міні-футболу, д'артсу, волейболу, турнір «Веселі старти» та інше.
Саме бажання хлопців проявити себе з кращого боку говорить про те, що ці діти вимагають розуміння, кохання, похвали, захисту, уваги дорослих, яких їм так часто не вистачає в повсякденному житті. Служба у справах дітей Білокуракинської РДА вдячна керівникові ТОВ «Зоря» М. Ведмеденко за надану можливість функціонування профілактичного палаткового табору «Юність» на території водоймища села Шовкунівка.

«Паралель-медіа»

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ