Мова – багатство моє

Луганською обласною бібліотекою ім. Горького кожного року проводиться обласний літературний конкурс на кращий поетичний та прозовий твір серед літераторів «Мова – багатство моє».
У цьому році Білокуракинською центральною бібліотекою на цей конкурс були направлені творчі доробки Наталії Василівни Білянської, вчителя української мови та літератури Білокуракинської ЗОШ№1, члена літературного об’єднання «Колосок». Її вірші неодноразово друкувались на сторінках районної газети «Життя Білокуракинщини». З під її пера вийшло три збірки: «Для душі», «Абетка для малят», «У рідному краї і серце співає». Також вірші поетеси можна почитати у трьох збірках поезії поетів Білокуракинщини «Воронцева слобода».
У конкурсі «Мова – багатство моє» Наталія Василівна, в номінації «Українська поезія», отримала ІІІ премію, нагороджена грамотою управління культури і туризму Луганської облдержадміністрації та грошовою винагородою.
Нагородження переможців відбулося 10 листопада в приміщенні Луганської обласної бібліотеки ім.Горького. Наталія Василівна Білянська взяла участь у майстер-класі, де своїм досвідом з учасниками конкурсу ділився письменник, член Національного союзу письменників України Половинко Г.Г.

Відділ культури і туризму РДА
за матеріалами: http://bk.loga.gov.ua/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ