ПРОСТО ЦІКАВО…

В спільноті газети «Життя Білокуракинщини» на Facebook вже вкотре з’явилось оголошення про те, що вони шукають співробітника… При цьому не вказано ні номера телефону, ні якихось вимог до працівника, ні розмір зарплати… Фактично ніякої конкретної інформації. Цікаво, поки в редакції будуть шукати співробітників? І яких саме? Прибиральниць чи кореспондентів? А може професійних журналістів та авторів-дописувачів, яких так бракує в редакції? А може чергового бухгалтера чи верстальника? А може дизайнера, маркетолога чи менеджера з реклами? А може, краще знайти одну людину, яка знає і професійно може виконувати обов'язки відео-оператора, фотографа, відео-монтажера, репортера, дизайнера, верстальника, літературного редактора, менеджера з реклами та маркетолога, знає програми Photoshop, InDesign, VegasPro, знає, як створювати веб-сайти, газети, журнали, книги, їхні друковані та цифрові варіанти?.. І багато чого іншого... А може вже краще відразу знайти головного редактора, який на 100% не піде у декретну відпустку? Які взагалі вимоги до співробітника? І яку зарплату пропонують такому співробітнику та умови праці? І з ким треба домовлятись про працевлаштування - із директором Чорнухою А.В. чи відразу із паном Іванюченком С.І.? Куди і кому телефонувати чи прийти відразу з хабарем? 
На жаль, я не можу написати коментарі та задати запитання безпосередньо в спільноті "Життя Білокуракинщини", бо чомусь я в ній заблокований. Тому доводиться писати в спільноті «Білокуракинський портал», в якій можна писати все, що завгодно і кому завгодно… Може, хоч тут прочитають? Все ж таки найпопулярніша спільнота із всіх білокуракинських… 

Глас Народу, смт Білокуракине 

P.S. Як видно, працівники "ЖБ" дійсно вже прочитали дану статтю і відразу видалили своє оголошення про пошук співробітника!.. Прикольно! Не пройшло і півгодини після публікації! Тепер зрозуміло, яка популярна спільнота "Білокуракинського порталу" на Facebook?

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ