ПРО СВЯТО ВИШИВАНКИ ТА КОНЦЕРТ ЗІРОК УКРАЇНСЬКОЇ ЕСТРАДИ В БІЛОКУРАКИНЕ

18 травня 2019 року в Білокуракине відбулось свято вишиванки та концерт зірок української естради. На даному святі були присутні дуже мало людей, можливо, осіб 30-35 (жителів Білокуракинщини). Всі інші, хто був присутній на святі - це гості і учасники фестивалю "Воронцева слобода", який також відбувався в цей день на центральній площі селища (більше 100 учасників). Українські артисти, серед яких Анжеліка Рудницька (колись дуже відома українська телеведуча і співачка), Лесик Сам (колишній учасник гурту "Дзідзьо"), народний артист України, поет, композитор, співак - Анатолій Матвійчук, оперна співачка Марія Кононова (мало кому відома).
Артисти виступили і поїхали далі з гастролями по містам і селищам Східної України.
Дані гастролі організовуються за сприяння Міністерства Культури вже не вперше і мають за мету пропагування української мови, культури, мистецтва, звичаїв, підтримку патріотичного духу серед населення східних областей України, в т.ч. в зоні проведення ООС (операції об'єднаних сил).
Але, як видно, місцева білокуракинська влада була абсолютно не зацікавлена в такому концерті українських артистів і нічого не зробила, щоб добре організувати та посприяти проведенню як самого свята української вишиванки, так і концерту естрадних зірок. Саме тому в районі про даний захід взагалі мало хто знав і не відвідав його.
Білокуракинський портал надає можливість всім охочим переглянути відеозапис святкування Дня вишиванки та концерту зірок української естради від 18 травня 2019 року.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ