Зелений коридор Білокуракинських степів

7 жовтня 2009 року працівниками Білокуракинського районного центру зайнятості за участю представників Відділу культури та туризму Білокуракинської райдержадміністрації, було проведено для безробітних громадян семінар з питань організації сільського зеленого туризму "Зелений коридор Білокуракинських степів" на території Білокуракинського краєзнавчого музею.
Час подумати про сільський зелений туризм - організацію відпочинку у селі. З кожним роком він набуває поширення і серед сільського населення, яке надає послуги гостинності, і серед міських жителів, які залюбки користуються такою гостинністю.
Загалом майже кожен з нас має досвід приймання гостей, проте цього недостатньо для створення конкурентної пропозиції на ринку послуг, який набув терміну „сільський зелений туризм”. На семінарі спеціалісти пропонували поступово розглянути всі аспекти розвитку такої діяльності, в тому числі за допомогою семінарів з питань організації сільського зеленого туризму, де можна отримати навчальні матеріали, поради та рекомендації, що сприятимуть розвитку гостинного господарства та створюватимуть позитивний імідж на всеукраїнському та міжнародному ринках.

Білокуракинський РЦЗ

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ