Вікторія МАЦАЙ. ПРИРЕЧЕНА БУТИ ЗІРКОЮ

Вікторія Мацай, Білокуракине, 2010 рік
Вікторія Мацай, Білокуракине
Харківський кастинг «Х-фактора» проходив в особливій атмосфері: зйомки збіглися з днем народження єдиної жінки у складі жюрі проекту - Йолки. Чекаючи дарунків і приємних сюрпризів, співачка перебувала в прекрасному настрої.
На її прихильність розраховував і учасник, як дві краплі води схожий на Філіппа Кіркорова. Неймовірна зовнішня схожість і талант пародиста дозволяли Євгенію Радченко не один рік бути двійником відомого російського співака. Але в певний момент Євгеній відчув, що пародією загнав себе в глухий кут, адже практично забув про власне "я". Вирішив взяти участь у вокальному шоу «Х-фактор», аби довести: він талановитий сам по собі, і без образу Філіппа Кіркорова...
Учасниця з маленького селища Білокуракине Луганської області Вікторія Мацай приїхала на відбір до Харкова, аби нарешті виконати свою дитячу мрію. Жінка працює касиром на залізниці, хоча упевнена, що приречена бути співачкою. Вікторія вважає, що володіє тим самим ікс-фактором, який весь час шукають члени жюрі.
Інша дівчина прийшла на кастинг, аби її нарешті побачив власний батько. 10 років тому він залишив сім'ю і відмовився спілкуватися з рідними. Драма Маші Рак не залишила байдужою жодну людину, що сиділа в залі. Маша не приховує, що прийшла не лише за заповітним суддівським «так», але і за тим, аби батько, побачивши її на екрані, признав.
Близькій людині присвятила свій виступ і Вікторія Долженко з Харкова. Рік тому вона розлучилася з парубком і тепер винить себе в тому, що їх стосунки не склалися. Спеціально для коханого дівчина вигадала пісню, сподіваючись, що парубок пробачить її і повернеться.
Ось кому не вперше виступати на великій сцені, так це 19-річному Глібу Іванову, який знайомий глядачам СТБ по іншому масштабному проекту телеканалу, - «Україна має талант!». Тоді він прийшов на шоу з пародією. Його номер судді рознесли в пух і прах, але, розглянувши в молодій людині вокальний талант, таки сказали «так». Ще тоді Гліб пообіцяв Оксані Марченко прийти на «Х-фактор» і додержав свого слова. Про те, чи отримає парубок шанс поборотися за звання кращого вокаліста України і рекордну винагороду, можна взнати сьогодні на телеканалі СТБ.

Таїсія Бахарєва, «ФАКТИ»

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+