Про створення блогу "Білокуракинський портал"

Шановні білокуракинці!
У зв'язку із видаленням сайту "Білокуракинський портал" в системі Ucoz було створено блог під такою самою назвою - "Білокуракинський портал" в системі Google - blogger.com.
Мета такого блогу (щоденника) - це публікація матеріалів про селище Білокуракине (Білокуракинський район) для інформування населення про події та новини, що відбуваються на території Білокуракинщини та за її межами.
Блог створено в першу чергу для білокуракинців, а також для всіх тих, хто колись народився, виріс і жив в Білокуракине чи Білокуракинському районі, а зараз виїхав і живе за його межами, але хоче узнавати новини та будь-яку інформацію про своє рідне селище, про своїх земляків, друзів, знайомих.
Блог створено за ініціативою однієї людини на добровільній основі і висвітлює позицію одного автора. Рішення про додавання чи недодавання матеріалів в блог приймаються одноосоібно і можуть не співпадати із думкою інших людей. Думка автора є суб'єктивною. Будь-хто має право і може залишати свої коментарі, побажання та висловлювати свої думки в інших блогах на цьому та інших сайтах чи блогах.
Блог створено 24 грудня 2015 року.

Адміністратор блогу "Білокуракинський портал"

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ