Як швидко збільшити швидкість Інтернету в Windows 7

Є дуже простий спосіб збільшення швидкості Інтернету. Він, звичайно, не допомагає збільшити швидкість Інтернету в кілька разів, а лише на 20%, але і це іноді буває дуже важливо. Особливо, коли скачуєш чималенькі файли в кілька ГБайт.
Як відомо, провайдер надає користувачам певну визначену швидкість, наприклад, Укртелеком в Білокуракине дає швидкість 2Мбіт/сек., або 2048кбіт, або 256 кбайт. Тобто, коли ви скачуєте, наприклад, фільм із торрента, то ваш торрент-клієнт має показувати максимальну швидкість 256 кбайт/секунду. Але цього практично ніколи не буває.
А справа тут в тому, що сама операційна система Windows обмежує цю швидкість. Тобто, так виставлені налаштування в системі, що швидкість обмежується на 20% від максимально можливої, тобто, від тієї, яку надає провайдер (Укртелеком). От і виходить, що навіть при максимальній швидкості завантажування торрент-файлів, ця швидкість рідко буває 256 кбайт/сек, тому що сама операційна система обмежує її.
Яка мета цього обмеження? Ну, тут є кілька версій, але скоріше за все Майкрософт спеціально резервує Інтернет-трафік для себе, тобто, щоб завжди була можливість завантажити на систему якість свої файли. І цих 20% мабуть, їм вистачає. Крім того, є інші програми (наприклад, Антивіруси, браузери) які часто автоматично завантажують різні оновлення чи відправляють статистичну (а іноді особисту) інформацію в Інтернет.
Але є дуже простий спосіб того, як можна зняти апаратні обмеження як у windows 7, так і в XP, і таким чином збільшити швидкість інтернету на 20%.
Отже, як збільшити швидкість інтернету в Windows 7? Для цього, зробимо не хитру процедуру. Насправді це досить проста операція з вашою операційною системою, достатньо буквально однієї хвилина вашого часу.
Перше, що потрібно зробити, це запустити «редактор локальної групової політики». Це не так складно як здається. Просто потрібно виконати команду запуску. Це робиться так:
Пуск - всі програми - стандартні - виконати (або просто натиснути клавіші «windows» + R). Відкриється вікно команд, і туди введіть команду gpedit.msc, як на зображенні 1.
Як збільшити швидкість Інтернету на Windows 7


Перед нами запускається «редактор локальної групової політики». Ось тут то ми і будемо збільшувати швидкість інтернету.
Тепер йдемо далі. У лівій колонці переходимо по наступному шляху. Конфігурація комп'ютера - Адміністративні шаблони - мережа - планувальник пакетів QoS. Детальніше на зображенні 2:
Як збільшити швидкість Інтернету на Windows 7


А в правій колонці повинні з'явитися різні папки і оснащення. Нам потрібен пункт «Обмежити резервовану пропускну спроможність»
(зображення 3).
Як збільшити швидкість Інтернету на Windows 7


Не турбуйтесь, обмежувати ми точно нічого не будемо, а навпаки. За умовчанням система обмежує швидкість Інтернету на 20%. Ми в ручну задамо, що нам не потрібні ніякі обмеження. Отже, відкриваємо цей параметр і бачимо таке як на зображенні 4:
Як збільшити швидкість Інтернету на Windows 7


Як бачите, спочатку вмикаємо цей параметр, а потім ставимо 0 (ноль). Далі натискаємо «Ok», закриваємо редактор і перезавантажуємо комп'ютер. Все! Удачі!


Как быстро увеличить скорость Интернета в Windows 7

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ