ЗНАЙОМЕ МІСЦЕ? ПОДОБАЄТЬСЯ?

Туалет біля автостанції Білокуракине
Знайоме місце? Всі, хто приїздить в Білокуракине, знають, де воно знаходиться. Це автостанція Білокуракине та звичайний громадський туалет. Вірніше, це споруда біля автостанції, яку всі, хто приїздить в Білокуракине, відвідують в якості туалета. Хоча назвати це туалетом язик не повертається. Це просто відхоже місце, яке "привітно" і з "чудодійним" ароматом за кільканадцять метрів довкола зустрічає всіх гостей селища Білокуракине і фактично є обличчям Білокуракинщини для тих, хто сюди приїздить автобусним транспортом. Подобається?!.
До речі, подібні споруди є і в інших частинах селища Білокуракине - в центральному парку ім.Т.Шевченка, біля центральної районної бібліотеки, біля школи №1, біля СБК "Дружба" і т.д. І в цих спорудах, де люди справляють нужду, "краса" майже така сама, як і в туалеті на автостанції.
Автостанція Білокуракине
А тепер почитайте звіт голови громади Сірика С.І. про те, куди і як витрачались кошти громади і чому не знайшлось жодної копійки на ремонт громадських туалетів селища... Почитайте уважно!.. І зробіть висновки, як працює місцева влада і комунальщики селищної ради, що відбудували собі нову контору з євроремонтом... Хоча сором очі не їсть, як смердючій запах в кураківських громадських туалетах... Нажаль!..

Глас Народу

фото прислав користувач: Юрій Матвієнко (Чомба)
Туалет біля автостанції Білокуракине, 2019 рік
Громадський туалет біля автостанції в Білокуракине

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+