22 контрабандистам винесено судові вироки

У Луганській області з початку 2009 року ухвалені вироки 22 контрабандистам, у тому числі одинадцяти учасникам організованих злочиних груп. У прибуток держави за вироками судів конфісковано предметів контрабанди на суму понад 3,3 мільйона гривень.
Набули чинності вироки Білокуракинського та Старобільського районних судів стосовно контрабандистів, які навесні 2009 року були затримані співробітниками СБУ та військовослужбовцями Державної прикордонної служби при спробі незаконного вивезення партій контрабанди одягу та взуття із України. В обох випадках зловмисники мали намір переправити вантажі через річку Айдар, якою на цій ділянці проходить державний кордон України.
У першому випадку правопорушник спробував незаконно перемістити партію одягу вартістю понад 320 тисяч гривень в районі села Танюшівка Новопсковського району. Інший контрабандист намагався переправити взуття вартістю близько 330 тисяч гривень в районі села Шарівка Білокуракинського району. До річки товар підвозився всюдихідним автомобілем. Обидва зловмисника спробували втекти з місця злочину, але безуспішно.
Суд визнав їх винними у вчиненні контрабанди у великих розмірах та засудив до 4-х та 3-х років позбавлення волі з випробувальними термінами і з конфіскацією засобів скоєння злочину - човнів та автомобіля. Контрабандні товари вартістю понад 650 тисяч гривень конфісковані у прибуток держави.

Прес-служба Управління СБУ в Луганській області

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ