Віктор Тихонов в селищі Білокуракине

Віктор Тихонов в Білокуракине
 7 грудня 2009 року відбулася робоча поїздка Тихонова В.М. – народного депутата України в Білокуракинському районі. Ця поїздка збіглася зі святкуванням Дня місцевого самоврядування. Його супроводжували голова Білокуракинської районної ради Діденко О.І., депутати обласної ради Остапенко А.С. і  Мітін В.В.
В ході поїздки Тихонов В.М. зустрівся з виборцями селища Лозно-Олександрівка, роз'яснив політичну ситуацію, що складається, пов'язану з майбутніми виборами Президента України, відповів на багаточисельні запитання, що хвилюють жителів цього і довколишніх населених пунктів. Зустріч проходила у відремонтованому завдяки особистій участі Тихонова В.М. Будинку культури, де зібралося близько 300 чоловік.
Зустріч з працівниками охорони здоров'я почалася з того, що Тихонов В.М. привітав з 70-річним ювілеєм Матречко Л.Г.– хірурга, почесного громадянина Білокуракинщини і вручив подарунок. У своєму виступі перед медпрацівниками Тихонов В.М. роз'яснив ситуацію теперішнього політичного моменту, ознайомив з програмою кандидата в Президенти Януковича В.Ф., у тому числі по розвитку охорони здоров'я. В кінці зустрічі Тихонов В.М. подарував від імені фонду «Благовіст» пересувне стоматологічне устаткування.
Віктор Тихонов в Білокуракине
У залі нарад районної ради Тихонов В.М. виступив і відповів на питання працівників освіти.
У переповненому залі районного Будинку культури на урочисті збори з нагоди професійного свята прибули працівники органів місцевого самоврядування, депутати обласної, районної, сільських і селищних рад.
Перед присутніми виступили, привітали і вручили грамоти, дарунки, винагороди Діденко О.І., Тихонов В.М., Остапенко А.С.  Силами місцевої художньої самодіяльності був поставлений концерт.
О 16 годині в клубі «Ветеран» селища Білокуракине прошла зустріч з ветеранами, активом району. Тихонов В.М. роз'яснив політичну ситуацію, а також в ході гострої дискусії відповів на багаточисельні питання.

За матеріалами: http://www.pr.lg.ua/

Віктор Тихонов в Білокуракине
Віктор Тихонов в Білокуракине

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ