Заплуталися в турецькому одязі

В Луганській області співробітники СБУ у взаємодії з військовослужбовцями Державної прикордонної служби ліквідували два канала контрабанди з України одягу виробництва Туреччини. Обидва вони проходили через територію Білокуракинського району.
Неподалік від села Шарівка було затримано четверо громадян України, які намагалися незаконно перемістити через державний кордон партію одягу. Зловмисники зробили спробу втекти з місця злочину, але в лічені хвилини були затримані правохоронцями. За попередньою оцінкою, вартість вилученого товару склала близько 2-х мільйонів гривень.
Інша група контрабандистів мала намір незаконно вивезти товар з України на тій же ділянці кордону, але зловмисникам перешкодили співробітники СБУ. Вартість вилученого товару склала майже 550 тисяч гривень.
Ввідношенні зловмисників Службою безпеки України заведені кримінальні справи по ч. 2 ст. 201 КК України (контрабанда товарів в крупних розмірах, скоєна за попередньою змовою групою осіб). Слідство у даних справах продовжується.

Прес-служба Управління СБУ в Луганській області
за матеріалами: http://rakurs.pl.ua/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+