Карантин по білокуракинські або чому так стрімко розповсюджується COVID-19 в Білокуракине!

Товариство, багато хто з вас задавався питанням - чому так багато в Білокуракине хворих на коронавірус? Начебто багато вакцинуються і носять маски, а хворих стає все більше! Коли ви подивитися на ці світлини, зроблені в Білокуракинській лікарні, то все зрозумієте! І відповіть дуже проста. Тому, що керівники лікарні і можновладці селища нехтують простими правилами карантину! А ми, як не як, знаходимось зараз в червоній зоні!

Хворі з позитивними тестами на COVID-19 ходять коридорами лікарні, стоять в чергах до терапевтів, в рентгенкабінет, до інших лікарів, і тим самим заражають медперсонал та інших людей! Це при тому, що наша лікарня загального профілю, а хворі на коронавірус повинні обстежуватися, лікуватися в спеціальних закладах - тобто в ковідних лікарнях, або бути вдома на самоізоляціі!

Наскільки мені відомо, лікарні в червоних зонах повинні приймати тільки екстренних хворих!

Чому бездіють санепідемстанція і правоохоронні органи? Такі хворі ходять і в магазини, і в перукарні, і відвідують інші заклади!

В результаті недбалих дій посадових осіб лікарні захворіли на COVID-19 два працівника рентгенкабінету - Беденко М.І. та Стаценко Л.П.! Хто за цей злочин нестиме покарання, я не знаю!

А ще, товариство, уважно гляньте на таблички, які висять на кабінетах горе-керівників! На 8-му році війни, і це в Украіні на дверях посадових осіб написані назви мовою окупанта! То кому вони служать і на кого чекають!? А може, в них мета - винищити якомога більше украінців?!

Я вважаю, що не місце таким керівникам в нашій лікарні, але висновки робити вам!

Олександр Заїка, смт Білокуракине










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ