Журналісти підслухали розмову Колеснікова і Тихонова про Луценка

Борис Колесників та Віктор Тихонов
Борис Колесников та Віктор Тихонов
Віце-прем’єр-міністри України Борис Колесніков і Віктор Тихонов радіють арешту екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.
Це видно з сюжету, який вдалося зняти сьогодні у Кабінеті міністрів телеканалу СТБ.
Перед засіданням уряду віце-прем’єри, не знаючи, що включений мікрофон, обговорювали подробиці суду над Луценком.
"А як ти знущався зі всіх нас, як бігав тоді, я пам’ятаю... От сука! То нехай пресують тепер! Зараза... А як вона (дружина Луценка)? Ти не дивився по телеку? Слідчому, в очі йому: "Дивіться в очі. Ви будете імпотентом!". Дура!", - розповів Тихонов. У цей час Колесніков  схвально кивав головою.
Зазначимо, що раніше, відповідаючи на запитання, як він ставиться до того, що Луценко зараз утримується у СІЗО, Колесніков зазначив: "Я ніяк не ставлюся. Ніяк. Адже вже минуло п’ять років".
При цьому він додав: "Тепер усі питання до Генпрокуратури, а аби це тішило самолюбство - це треба мати хвору психіку".
Нагадаємо, що Колесніков був затриманий 6 квітня 2005 року у кримінальній справі за фактом здирництва у 2002 році акцій торгівельного центру Білий лебідь (Донецьк) у екс-голови правління торгівельного центру Володимира Пенчука (батька) і екс-директора ТЦ Бориса Пенчука (сина).
7 квітня 20005 року на той час міністр внутрішніх справ Луценко з трибуни Верховної Ради заявив, що Колесніков затриманий виключно за кримінальні злочини, і до політики його затримання не має жодного відношення.
2 серпня 2005 року за рішенням Апеляційного суду Києва Колеснікова звільнили, при цьому суд узяв з нього підписку про невиїзд.
30 червня 2006 року Генеральна прокуратура закрила кримінальну справу щодо Колеснікова.

За матеріалами УНІАН

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ