Новорічний калейдоскоп в бібліотеці

Напередодні Новорічних свят в районній бібліотеці відбулася зустріч місцевих поетів та літераторів під назвою «Новорічний калейдоскоп». Це вже стало традицією - збиратися разом, ділитися своїми творчими здобутками, спілкуватися та просто відпочивати.
Ведучі свята, методист районної бібліотеки Фоменко А.О. та бібліотекар районної бібліотеки Мінчук Н.І., привітали присутніх зі святами та провели зустріч, цікаво розповівши про звірів - символи року за китайським календарем.
Спочатку зачитувалась характерні риси кожної тварини за китайським календарем, а потім надавалось слово для привітання всім присутнім, відповідно до кожного знаку. Незалежно від того, хто в який рік народився, всі мали можливість поспілкуватися, розповісти цікаві історії, привітати зі святами та прочитати свої нові вірші. Серед пристуніх були місцеві поети та літератори: Леонова А.І., Білянська Н.В., Клименко Р.І., Рогозян І.Є., Пєкалєв І.Ф., Наумов В.А., Носаль М.О., Сухоплещенко Е.В, та інші. Зустріч пройшла в дружній і теплій обстановці.

За матеріалами: http://bk.loga.gov.ua/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ