В БІЛОКУРАКИНЕ ЗАПРОСТО МОЖНА ДИВИТИСЬ РОСІЙСЬКІ ТЕЛЕКАНАЛИ!!!

Якось я налаштовував свій телевізор, в якому є модуль Т2, і раптом телевізор, окрім українських 32 каналів, впіймав ще 10 російських каналів (теж в стандарті Т2), які йшли в гарній якості. Як виявилось, на звичайну польську антену з посилювачем можна запросто ловити і російські канали, принаймні другого мультіплексу на частоті 34 ТВК (575MHz).
А саме, такі російські канали:
- РЕН ТВ; - СПАС; - СТС; - Домашний; - ТВ-3; - Пятница; - Звезда; - Мир; - ТНТ; - Муз-ТВ.
Крім того, коли я почав налаштовувати ще й аналогові телеканали, то виявилось, що навіть без спеціального налаштування антени, досить непогано (хоча і з гіршою якістю) приймаються деякі російські телеканали, а саме:
- Карусель (21 ТВК); - НТВ (24 ТВК); - Россия 24 (29 ТВК); - Мир (31 ТВК); - Первый канал (36 ТВК).
А також (ви не повірите) в дуже гарній якості можна запросто дивитись телеканал із луГандонії "Луганск-24" (ГТРК ЛНР) на частоті 41 ТВК. Хоча я б не радив його дивитись людям із слабкою психікою, бо те, що ви там побачите і почуєте, може викликати у більшості жителів Білокуракинщини психічні розлади!:)
Таким чином, в Білокуракине можна дивитись в гарній якості, крім українських телеканалів (32 канала, із яких 29 працюють постійно), що транслюються із Старобільської телевежі, ще й російські телеканали, із яких 10 каналів - в стандарті Т2 (необхідна приставка Т2 або аналогічний модуль всередині телевізора), а також 5 каналів аналогових, плюс лугандонівський "Луганськ-24".
І це в самому селищі Білокуракине. Думаю, що в селах району, що знаходяться ближче до російсько-українського кордону або до окупованої території Луганщини прийом російських телеканалів буде в більшій кількості та кращій якості, особливо, якщо правильно налаштувати антену.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ