ПАМ’ЯТКА ЧИНОВНИКА

Пам’ятай! Ти – служиш народу! Не держава платить тобі зарплату, а платники податків! Не держава платить пенсії, а платники податків! Всім бюджетникам – поліції, освітянам, медикам та ін. зарплату платить не держава, а платники податків! ЗАПАМ’ЯТАЙ ЦЕ!!! 
У Президента, урядовців, депутатів, чиновників всіх рівнів не повинно бути власного бізнесу, вони отримують зарплату із бюджету, який формується із тих коштів, що сплачують платники податків! Це важливо всім пам’ятати! Бо саме ті люди, які працюють і створюють різні матеріальні блага, надають послуги і сплачують податки в бюджет держави і є основним джерелом доходів держави, за рахунок яких живуть всі чиновники. 
Виключна роль держави і, відповідно, всіх чиновників – це прозорий перерозподіл всіх коштів, що сплачують в бюджет платники податків. За кожне рішення, кожне витрачання бюджетних коштів чиновник має звітувати і нести повну відповідальність. 
В кабінеті чиновника мають висіти не портрети президентів чи міністрів, а карта держави із зазначенням кількості людей, які живуть в кожному регіоні і населеному пункті. Бо саме ці люди годують тебе, чиновника, який має служити цим людям і працювати на цю державу! 

Глас Народу

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ