"СРАКОБЛОКІВЦІ - За Життя" ВІДХРЕСТИЛИСЯ ВІД ЛУГАНСЬКОГО КРИМІНАЛЬНОГО АВТОРИТЕТУ ВОЛОДИМИРА СТРУКА, ЯКИЙ В 2014 РОЦІ ПІДТРИМУВАВ БОЙОВИКІВ «ЛНР»

"Опозиційна платформа - За життя" заявляє, що кандидат в народні депутати по 113 мажоритарному округу Володимир Струк не балотується від даної політичної сили, а є самовисуванцем. Відповідну заяву опубліковано 2 липня на сайті "ОПЗЖ".

ЗАЯВА
Беручи до уваги протиправні дії окремих кандидатів у депутати, які не є членами партії «Опозиційна платформа ‒ За життя», але намагаються використати авторитет нашої партії, аби пройти у ВР, заявляємо:
1. 6 червня на Об'єднавчому з'їзді партії було затверджено список кандидатів, які йдуть на вибори у ВР в одномандатному і багатомандатних округах.
2. Відповідно до затверджених списків на позачергових виборах народних депутатів України на 113-му окрузі партію «Опозиційна платформа ‒ За життя» представляє Олександр Лукашев.
3. Володимир Струк не є кандидатом у депутати від партії «Опозиційна платформа ‒ За життя».
4. Валерій Мошенський також не є членом партії «Опозиційна платформа ‒ За життя» і не висувався від нашої політичної сили.
5. Зазначені кандидати ‒ Володимир Струк і Валерій Мошенський, використовуючи партійну символіку і вказуючи на приналежність до партії «Опозиційна платформа ‒ За життя», вводять в оману громадськість і виборців.

Політрада партії «Опозиційна платформа ‒ За життя»

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Володимир Струк балотується по 113 округу від партії "Опозиційна платформа - За життя".
Володимир Струк вже боровся "за мир" на Луганщині в 2014 році, для чого організував тоді загін самооборони. "Миротворчі" зусилля Струка завершилися повною окупацією російськими військами його 104 округу, міста Луганська, і війною з Росією, яка триває досі. А створений ним "загін самооборони", як заявляє голова організації "Права справа" Дмитро Снєгирьов, "вже через кілька тижнів після цих подій ... увійде до складу незаконного військового формування батальйонів "Зоря" і "Бетмен" терористів самопроголошеної ЛНР".

Примітка. Заява партії «Опозиційна платформа – За Життя» опублікована на офіційному сайті партії.

За матеріалами Інтернет-ЗМІ

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ