В Білокуракинському районі співробітники поліції допомогли розшукати 10-річну дівчинку, яка зникла в околицях села Попівка

В Білокуракинському районі співробітники поліції допомогли розшукати 10-річну дівчинку, яка зникла в околицях села Попівка. Про це, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Луганській області.
У райвідділ поліції смт Білокуракине звернувся житель с. Попівка з повідомленням про те, що 20 вересня о 15.30 пішла з дому і до теперішнього часу не повернулася його малолітня донька 2006 р.н. За словами батька, дівчинка пішла до мами на пасовище. Коли мати повернулася з пасовища додому без дочки, схаменулися про відсутність дитини.
Для проведення розшукових заходів було створено зведений загін, до складу якого був залучений весь особовий склад поліції, ДСНС, працівники Білокуракинського лісомисливського господарства, жителі об'єднаної громади селищ Білокуракине і Попівка.
З огляду на особливості місцевості і несприятливі погодні умови, був притягнутий автотранспорт підвищеної прохідності.
Керівництво зведеним загоном було доручено начальнику відділу УПД ГУНП в Луганській області полковнику поліції Дмитру Кашута і начальнику Білокуракинського відділу поліції підполковнику поліції Дмитру Волошину.
Всю ніч велися пошукові роботи. Наступного дня вранці о 07.15 дівчинка була знайдена на пасовищі, на відстані 1 км від смт Білокуракине.
За інформацією поліції, дівчинка жертвою злочину і протиправних дій не стала.

Прес-служба ГУ Національної поліції в Луганській області
21.09.2016 року

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ