ПРО КРОССФІТ В БІЛОКУРАКИНЕ

На день селища Білокуракине 17 вересня обіцяють провести змагання з кроссфіту. Це відносно новий вид спорту - особливо для білокуракинців - бо в Білокуракине взагалі цим спортом ніхто і ніколи не займався, принаймні, ні в спортзалах, ні на стадіоні, ні будь-де на спортмайданчиках спортсменів з кроссфіту помічено не було. Більш того, думаю, більшість людей в Білокуракинському районі взагалі не знають, що це за вид спорту, а не те, щоб займатись ним. 
Що таке кроссфіт? Насправді, це різні фізичні вправи - іноді з утяжелінням, іноді з якимось обладнанням, іноді без нічого - просто виконується фізична вправа. В принципі, кроссфіт нагадує звичайне кругове тренування, яке використовується в силових видах спорту, таких, як бокс, тайський бокс або інших єдиноборствах. Різниця між кросфітом та круговим тренуванням полягає в акцентах, тобто якщо в круговому тренуванні відбувається виконання якихось базових вправ по колу, то в кроссфіті обов'язкова увага приділяється часу, кількості повторів та підходів. Крім того, в кроссфіті набагато більший арсенал вправ, де використовуються різноманітні пристосування і варіації виконання вправ, їх чергування.
Які саме вправи використовуються в кроссфіті, можна подивитись в Інтернеті (якщо комусь цікаво). По суті - кроссфіт можна також назвати силовим фітнесом, яким, до речі, можуть займатись як чоловіки, так і жінки. В Білокуракине раніше працювала секція тайського боксу, де спортсменами також використовувались деякі елементи із кроссфіту в якості розминки перед основними вправами. Але і сам кроссфіт останнім часом почав розвиватись як окремий вид спорту, завдяки якому можна укріпити свій організм, покращити фізичний стан, схуднути або просто тримати своє тіло в чудовій формі.
 
Використано матеріали пабліка "Наше Білокуракине": https://vk.com/public126371017

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ