ХТО КОГО КУПУЄ І КОГО ПІДТРИМУЄ АБО ПРО ВТРУЧАННЯ У ВИБОРИ І АГІТАЦІЮ ПРЕДСТАВНИКІВ БІЛОКУРАКИНСЬКОЇ ВЛАДИ

Скріншот зі спільноти на Facebook
Оце дивина! Мер одного з міст Луганської області висловив подяку одному із кандидатів в президенти!.. І тут відразу розпочалась перевірка.
Цікаво, а чому поліція ніяк не реагує на публічні заяви і подяки деяких білокуракинських керівників та, наприклад, самого довічного мера Сірика С.І.? А пригадуєте, як голова Білокуракинської райради Бондаренко К.І. прямо зі сцени заявив, що тепер його президент - це Олег Ляшко, м'яко натякаючи, що за нього треба голосувати на виборах?
А зовсім недавній приклад, коли мер Білокуракине Сірик С.І. так само зі сцени дякував депутату В.Курилу, що той "подарував" Білокуракинській громаді 20 млн. грн, та іншому депутату і, до речі, кандидату в президенти Олегу Ляшку, який так само "подарував" громаді 3 млн. грн. Хіба це не є прямою агітацією за кандидата в президенти? Правда, не зовсім зрозуміло, якого саме. Бо депутат В.Курило представляє інтереси Порошенка, і за нього безпосередньо агітує, а депутат О.Ляшко представляє інтереси олігарха Ріната Ахметова, фактично працює на нього і отримує додаткову зарплату, і при цьому ще й сам лізе в президенти.
А представники місцевої білокуракинської влади явно агітують то за Порошенка, то за Ляшка. Хіба що голова Білокуракинської РДА пан Іванюченко трішки вагається, кому зараз треба більше кланятись і сраку лизати - чи то Ляшку, чи то Порошенку, чи то, може, Юлії Тимошенко, у якої за опитуваннями шансів потрапити в другий тур президентських виборів все ж таки більше, ніж у Порошенка чи Ляшка. Кажуть, що Іванюченко вже навіть розглядає можливість примазатись до команди олігарха Коломойського, у якого, як відомо, основний кандидат - це Володимир Зеленський. Не дарма ж Іванюченко заслав у Луганський обласний штаб команди Зеленського свою кишенькову представницю - редактора ПП "Газети "Життя Білокуракинщини" Альону Чорнуху. Тепер Іванюченко отримує найсвіжіші новини про те, що діється в штабі Зеленського, щоб при необхідності швиденько пристосуватись до можливих змін на політичній арені в державі.
От тільки чомусь рейтинг Володимира Зеленського в Білокуракинському районі почав стрімко падати, коли люди дізнались, хто представляє інтереси команди Зеленського на Білокуракинщині.
Та і не дивно... Бо як тільки наші місцеві князьки починають прилюдно заявляти про свою прихильність до когось із кандидатів в президенти і посилено їм кланятись і підлизуватись, дякувати за кожну гривню, яку вони, начебто, віддають з власної кишені, а насправді - це бюджетні гроші, то відразу рейтинг і довіра до таких кандидатів стрімко падає.
А тепер, виявляється, що такі публічні подяки представників місцевих органів влади за Законом розцінюються як пряма агітація за кандидатів в Президенти і є грубим порушенням виборчого законодавства, за яке необхідно притягати до відповідальності.
От тільки чомусь це ніяк не стосується білокуракинських брехливих посіпаків, яким завжди вдається уникати правосуддя… Нажаль…
Може, хоч цього разу правоохоронні органи чи прокуратура звернуть увагу на втручання місцевої білокуракинської влади у виборчий процес та пряму агітацію за визначених кандидатів в президенти і хоч когось притягнуть до відповідальності?

Глас Народу

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ