УВАГА, БІЛОКУРАКИНЦІ! ВАС КУПУЮТЬ ЗА ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ!

В Білокуракине працюють агітаційні бригади передвиборчого штабу Петра Порошенка! Ці "агітатори" пропонують людям гроші в обмін на їхні паспортні дані і обов'язковим вказуванням місця прописки, щоб знати, на якій саме дільниці має голосувати виборець, а також номер мобільного телефона (за згодою). Крім цього, задають ще кілька питань: чи буде виборець приймати участь в голосуванні і за кого буде голосувати. Взагалі, самі агітатори можуть навіть не агітувати за Порошенка, вони лише дізнаються інформацію. Але якщо виборець погоджується віддати свій голос за Порошенка, або ж сумнівається, то йому пропонується якась невеличка сума грошей, щоб виборець не сумнівався і віддав свій голос саме за Порошенка. Ця сума може відрізнятися, в залежності від уподобань потенційного виборця і його ставлення до Порошенка. Комусь пропонують 50 грн, комусь 100 грн, а комусь 500 грн. і більше... Тут вже на кого як подивляться... Але головне - це отримати від виборця його персональні дані.
Суть полягає в тому, щоб на виборах здійснити певні маніпуляції і підробити результати голосування, використовуючи саме персональні дані виборців.
Ці "агітатори" в Білокуракине можуть співпрацювати безпосередньо із своїми представниками у виборчих комісіях, в т.ч. із тими членами комісій, які представляють технічних кандидатів від Порошенка, яких декілька (для відведення підозри від виборчого штаба Порошенка). Бо саме для цього і були вигадані технічні кандидати.
Білокуракинці! Не довіряйте свої персональні дані кому завгодно! Бо це можуть використати проти вас, а ваш голос на виборах буде просто вкрадений!

Глас Народу

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ