ПЕРЕМОЖЕ ТИМОШЕНКО – ПЕРЕМОЖЕ ДОНБАС І УКРАЇНА!

17 березня цього року в м. Сіверодонецьку відбулась зустріч виборців з кандидатом в Президенти України від політичної партії ВО «Батьківщина» Тимошенко Юлією Володимирівною. Побачити, почути і підтримати свого кандидата виявила бажання і делегація Білокуракинського району. Вона виявилась однією із найбільш чисельніших і організованих. Загальна кількість білокуракинців, що приїхали на зустріч із Юлією Тимошенко склала майже 100 людей. Всі учасники залишились задоволеними від побаченого і почутого.
Зустріч відкрив відомий український співак, золотий голос України Олександр Пономарьов, який майстерно виконав патріотичні та ліричні пісні.
Але головне враження було від виступу Тимошенко Ю.В., яка говорила просто, переконливо, емоційно і аргументовано. Вона виступала близько півтори години, і люди, яких зібралось на головній площі Сіверодонецька кілька тисяч, її уважно слухали, лише час від часу перериваючи схвальними вигуками та аплодисментами.
А говорила Юлія Володимирівна про наболіле – як припинити війну на Донбасі, залучивши учасників Будапештського меморандуму замість Мінських домовленостей; чому у нас ціни ростуть і ростуть, особливо за комунальні послуги; про медичну реформу, коли лікарі замість лікування хворих пацієнтів мають думати лише про те, як заробляти на них гроші і робити бізнес; як в сільській місцевості закривають ФАПи, а селян пропонують лікувати по скайпу чи телефону, коли в деяких селах немає ні Інтернету, ні навіть нормального мобільного зв’язку, не говорячи про дороги; про свободу слова та утиски журналістів і багато-багато іншого… Розказала і про те, яких цькувань і переслідувань вона, як кандидат в Президенти України, зазнає з боку діючої влади. Виявляється, політична партія ВО «Батьківщина» за поданням Генеральної прокуратури звинувачується в створенні кримінальної організації і співробітники СБУ по всій Україні викривають цю мережу. Але ж всі знають, що партія ВО «Батьківщина» існує 19 років і завжди приймає участь у всіх виборах різного рівня і ніколи не займалась підкупом виборців.
Сила силенна людей були на площі і після зустрічі з Юлією Тимошенко, хто був уперше, і хто був переконаний в своєму виборі говорили про одне – реальний кандидат із 39-и, який дійсно має обґрунтовану програму і пропонує шляхи виведення України на європейські стандарти і рівень життя – це Тимошенко Юлія Володимирівна!

Голова Білокуракинської районної партійної організації ВО «Батьківщина» Грибенко Ю.Г.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ