ЩО ЧЕКАЄ ПОРОШЕНКІВСЬКИХ СОБАК АБО КУДИ ЗІБРАЛАСЬ КОЛИШНЯ ГОЛОВА НБУ ВАЛЕРІЯ ГОНТАРЄВА

Кажуть, що колишня голова Нац.Банку України Валерія Гонтарєва, яка є довіреною особою Петра Порошенка, подала документи в міграційну службу України і збирається переїздити на ПМЖ до Великої Британії, тобто змінити українське громадянство на британське.
Але сумлінні громадяни звернулись до правління Нац.Банку із запитом, чи має пані Гонтарєва право виїхати на ПМЖ в іншу країну і змінити громадянство.
Бо, згідно статті 29 Закону України "Про державну таємницю" і статті 6 Закону України "Про виїзд/в'їзд громадян України", громадяни, які були допущені до держтаємниці, не можуть бути випущені з України на ПМЖ протягом 5-ти років.
Пані Валерія Гонтарєва, як колишня голова Нац.Банку і член Ради Нац.Безпеки і Оборони (РНБО) не має такого права.
Але, кажуть, що в Нац.Банку посилено думають над тим, як їй все ж таки надати такий дозвіл і покинути Україну.
Всі розуміють, що після обрання нового президента (будь-якого) колишню голову Нац.Банку Гонтарєву (як і її колишнього шефа Петра Порошенка) чекає суд і притягнення до відповідальності за діяльність на посаді голови НБУ - розкрадання величезних сум грошей і фактичну руйнацію економіки держави. Розуміє це і сама пані Гонтарєва, тому всіма способами намагається втекти з України, поки ще не пізно...
Крім того, як відомо, Валерія Гонтарєва була призначена головою НБУ за домовленістю між Порошенком і Путіним, який і наполіг саме на її призначенні, на що Порошенко погодився.
І вже зараз всі, хто працював або працює (поки що) з Порошенком, починають поступово тікати за межі України, знаючи, що їх чекає при новій владі...

Глас Народу

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ