ПРО ПОРОШЕНКІВСЬКИХ АГІТАТОРІВ АБО ПАЦЮКИ ЗНОВУ ТІКАЮТЬ З ТОНУЧОГО КОРАБЛЯ


Віктор Писаренко агітує за Петра Порошенка в Білокуракине
Агітація за Порошенка в Білокуракине
25 березня по вулицям Білокуракине бігали кілька невеличких груп привезених із інших районів Луганської області агітаторів за Петра Порошенка. Це були в основному представники молоді, можливо, студенти, які сумлінно розносили по поштовим скринькам агітаційні порошенківські газети або роздавали їх перехожим на вулицях селища.
Справа в тому, що агітаційні намети Порошенка, які щодня стоять на Центральній вулиці Білокуракине, люди в основному оминають, бо жодна нормальна і адекватна людина в селищі не буде підтримувати і знову голосувати за президента Порошенка (скоро вже колишнього). Агітатор Віктор Писаренко в наметі, який щодня встановлюється на вулиці Центральній, майже завжди нудьгує, бо порошенківські газети, які він намагається роздавати перехожим, якщо хтось і бере, то лише або для використання в туалеті, або для розпалювання пічки. Читати їх навряд чи хтось читає, бо ту брехню, яку там пишуть, і так доводиться чути з продажних порошенківських телеканалів практично щодня. Але людей не одурити, бо вони самі все бачать, знають, розуміють і відчувають на собі справжню правду життя, як при президентові Порошенку стало набагато гірше, ніж було ще якихось 5 років тому. Заробляння на людях і на війні, постійна брехня і лицемірство з боку влади при одночасному зубожінні більшої частини населення - це явно не сприяє покращенню іміджу та позитивному ставленню людей до президента та його представників в регіонах, бо для народу - горе і злидні, а для влади - збагачення і жирування за рахунок народу.
В одному зі своїх недавніх інтерв'ю лідер націоналістів, голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок на запитання журналіста про те, "Що робити з олігархами?", відповів просто: "Мені подобається варіант "розстріляти"!
І дійсно - на сьогоднішній день це буде найкращим і найсправедливішим варіантом для всіх тих, хто дурив і грабував українську державу і український народ протягом останніх 5-и років. Хоча і за попередні роки незалежності України теж треба декому відповісти. Так можна було б і державний бюджет наповнити на кілька років уперед, і позбавитись зайвого баласту, який паразитує на державі і живе за рахунок народу України.
Молоді порошенківські агітатори і агітаторки, що завзято бігають вулицями Білокуракине, чесно відпрацьовують свої 200 грн./день, не особливо замислюючись, за кого вони агітують і що буде після виборів. Просто вони заробляють гроші, бо скоріше за все, не мають належної роботи з нормальною зарплатою, і згодні працювати хоча б за ті мізерні кошти, що їм "щедро" платить за агітацію виборчий штаб Порошенка.
Кажуть, що Україну вже залишили деякі колишні (наприклад, голова НБУ Гонтарєва) і навіть нинішні чиновники та соратники Петра Порошенка. Сам президент Порошенко розпорядився, щоб весь урядовий портал, Будинок Уряду та Адміністрацію Президента в Києві цілодобово охороняли снайпери, які весь час напоготові, чергують і слідкують за ситуацією навколо. Кажуть, навіть, що вже протягом кількох останніх тижнів з деяких адміністративних будівель вивозяться кіпи документів, якісь валізи та пакунки. Все це дуже нагадує 2014 рік, коли тікав Янукович. Але якщо Янукович робив це похапцем, дуже поспішаючи, то тепер це робиться набагато заздалегідь, щоб все встигнути вивезти і нічого не забути, не залишити якихось зайвих доказів та свідків злодіянь діючої влади. Хтось виїжджає в Росію, хтось в Америку чи Європу. Але всі, хто може і хоче – всі тікають, бо знають, що їх чекає, коли Порошенко програє вибори.
Сприяють цим втечам і деякі найвищі посадові особи в державних правоохоронних органах та в СБУ. Бо діють за наказами і розпорядженнями самого Порошенка.
Пацюки знову тікають із тонучого корабля… Вже вкотре!.. Награбували, розікрали державу, розпалили війну… І знову безкарно тікають. Але деякі люди ще досі їм вірять… А може просто продаються за гроші... Нажаль!..

Глас Народу
Бігборд в Білокуракине

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ