ЗВЕРНЕННЯ АДМІНУ САЙТУ "БІЛОКУРАКИНСЬКИЙ ПОРТАЛ"

Не всі ще білокуракинці знають, що після видалення сайту "Білокуракинський портал" в системі Ucoz було створено новий сайт про селище Білокуракине, який знаходиться за адресою http://portal-bk.at.ua/ (ПОРТАЛ БІЛОКУРАКИНЕ). Цей сайт ще лише наповнюється, і тому матеріалів на ньому небагато. Але крім нього матеріали також додаються на інші сайти з ідентичною назвою "Білокуракинський портал" або "Портал Білокуракине". Саме за цими ключовими словами ви можете знайти ці сайти про Білокуракинщину в пошуковій системі Гугл (Google). Нажаль, пошук Білокуракинського порталу через Яндекс блокується і надалі. Тому рекомендую користуватись саме Гуглом (або Bing.com).
Крім самого сайту Портал Білокуракине (новий) http://portal-bk.at.ua/, матеріали додаються на такі сайти:
http://bilokurakyne.blogspot.com/ (Блог Білокуракине)
http://bilokurakyne.pp.ua/ (резервний сайт)
http://sstimorol.livejournal.com/ (блог користувача sstimorol)
Крім сайтів, матеріали додаються в групи 3-х соціальних мереж:
ВКонтакте: http://vk.com/club16318860
Одноклассники.ру: http://ok.ru/bilokurakyne
Фейсбук: https://www.facebook.com/bilokurakyne
Таким чином, замість одного сайту матеріали тепер розміщуються фактично на 6-и різних сайтах! Крім того, періодично робиться архівація всіх матеріалів на Google-диску та Яндекс-диску. Також на сайті YouTube існує кілька відеоканалів, на які додаються відео про Білокуракине. Також існують відеоакаунти на таких відео-сервісах, як Rutube, Myvi.ru, Kivvi.kz, і додаються деякі відео в групи соцмереж: VK.com, Ok.ru, Facebook.
Таким чином, існує безліч можливостей для того, щоб знаходити будь-які матеріали про Білокуракинщину, користуючись різними способами і сайтами.
Інтернет - це весь світ! І тому в Інтернет неможливо щось заборонити чи видалити безслідно. Якщо було видалено один сайт, то замість нього дуже швидко можна зробити 10-ть таких самих сайтів.
Користуйтесь, заходьте, дивіться, читайте, розповсюджуйте інформацію, відео, фото! Запрошуйте в групу "Білокуракинський портал" своїх рідних, друзів, знайомих, однокласників!
СЛАВА УКРАЇНІ!
***
*rus /

Не все ещё белокуракинцы знают, что после удаления сайта "Белокуракинский портал" в системе Ucoz был создан новый сайт о поселке Белокуракино, который находится по адресу http://portal-bk.at.ua/ (ПОРТАЛ БЕЛОКУРАКИНО). Этот сайт еще только наполняется, и поэтому материалов на нем немного. Но кроме него материалы также добавляются на другие сайты с идентичным названием "Белокуракинский портал" или "Портал Белокуракино". Именно по этим ключевым словам вы можете найти эти сайты о Белокуракинщине в поисковой системе Гугл (Google). К сожалению, поиск Белокуракинского портала через Яндекс блокируется до сих пор. Поэтому рекомендую пользоваться именно Гуглом (или Bing.com).Кроме самого сайта Портал Белокуракино (новый) http://portal-bk.at.ua/ материалы добавляются на такие сайты:http://bilokurakyne.blogspot.com/ (Блог Белокуракино)http://bilokurakyne.pp.ua/ (резервный сайт)http://sstimorol.livejournal.com/ (блог пользователя sstimorol)Кроме сайтов, материалы добавляются в группы 3-х социальных сетей:ВКонтакте: http://vk.com/club16318860Одноклассники.ру: http://ok.ru/bilokurakyneФейсбук: https://www.facebook.com/bilokurakyneТаким образом, вместо одного сайта материалы теперь размещаются практически на 6-и различных сайтах! Кроме того, периодически делается архивация всех материалов на Google-диске и Яндекс-диске. Также на сайте YouTube существует несколько видеоканалов, на которые добавляются видео про Белокуракино. Также существуют видеоаккаунты на таких видео-сервисах, как Rutube, Myvi.ru, Kivvi.kz, и добавляются некоторые видео в группы соцсетей: VK.com, Ok.ru, Facebook.Таким образом, существует множество возможностей для того, чтобы находить любые материалы о Белокуракинщине, пользуясь различными способами и сайтами.Интернет - это весь мир! Поэтому в Интернет невозможно что-то запретить или удалить бесследно. Если был удалён один сайт, то вместо него очень быстро можно сделать 10-ть таких же сайтов.Пользуйтесь, заходите, смотрите, читайте, распространяйте информацию, видео, фото! Приглашайте в группу "Белокуракинский портал" своих родных, друзей, знакомых, одноклассников!СЛАВА УКРАИНЕ!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ