ПРО ОПЕРАТОРА LIFECELL або ЖИТТЯ - КАЛ!

Всі білокуракинці, хто користується послугами мобільного оператора Life в Україні, мабуть, помітили, що протягом останніх 3-х днів були деякі перебої із зв'язком цього оператора. Потім вже 17 січня на мобільники всіх користувачів Life прийшло смс-повідомлення такого змісту: "life:) становится lifecell. Открывайте для себя новые преимущества и возможности! Спасибо, что Вы с нами". Виявляється, оператор Life став називатись Lifecell. Я зайшов на офіційний сайт цього оператора і прочитав таку інфу:
========================================
Оператор life:) стає lifecell з 15 січня 2016 року

life:) починає новий етап розвитку компанії з масштабного ребрендингу. На зміну life:) прийшла нова назва lifecell, співзвучна з брендом компанії Turkcell – великого міжнародного інвестора, якому належать 100% акцій українського оператора. Саме український ринок став першим, на якому материнська компанія прийняла рішення в повному масштабі впроваджувати свої найуспішніші практики, інновації та величезний досвід телеком-оператора зі світовим ім'ям. Це стало однією з важливих передумов для зміни бренду.

Під новим брендом компанія продовжить свою діяльність на ринку як зрілий, досвідчений і мультисервісний оператор, цікавий для всіх категорій абонентів. Органічний розвиток і дорослішання бренду стали ще однією причиною ребрендингу. Оператор однаково цікавий як для активних користувачів смартфонів, так і для вимогливих корпоративних клієнтів. Тому наступний органічний крок оператора – це стати компанією, що перевищує очікування всіх споживачів: від молоді до великих бізнес-компаній.

Оператор першим приніс на український ринок інноваційну на той момент технологію EDGE, відкривши для абонентів мобільний інтернет. Сьогодні оператор розгортає мережу третього покоління на базі інноваційної технології 3G+ та надає послуги мобільного інтернету 5,4 млн абонентів. Тому бренд lifecell, акумулюючи всі кращі розробки та досягнення life:), ставить перед собою мету стати першим українським дата-оператором з новим слоганом «Підключай майбутнє».

=========================================
Ну що ж... Будемо сподіватись, що ці зміни лише на краще... Бо назва Lifecell - звучить як лайфкел - чомусь в мене викликає мало довіри, тим більше більшість її чомусь вимовляють, як лайфкал... Тобто, життя - кал... Ось такі нині дуже красномовні і головне - влучні назви - дають українському мобільному оператору турецькі власники... До речі, в Україні власником Life був Рінат Ахметов. Мабуть, він зрозумів, що життя в Україні - кал, і тому вирішив продати частину свого бізнесу в Україні...

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ