ПУБЛІЧНА СКАРГА на дії голови Білокуракинської РДА та головного лікаря ЦРЛ

Керівнику Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Ю.Г.Гарбуз
Керівнику Департаменту охорони здоров’я Луганської обласної ВЦА Кліменко П.М.
Прокурору Старобільської міжрайонної прокуратури А.М.Бєлянському
копія: Голові Білокуракинської районної ради Луганської області К.І. Бондаренко

С К А Р Г А
(на дії голови Білокуракинської РДА Луганської області,
в.о. головного лікаря та інших посадових осіб Білокуракинської ЦРЛ)

Продовжуючи деморалізувати трудовий колектив Білокуракинської центральної районної лікарні, який засудив дії голови Білокуракинської районної державної адміністрації про грубе втручання в діяльність колективу медиків на загальних зборах колективу лікарні 13 травня 2016 року, голова райдержадміністрації, проявляючи явну неповагу до честі і гідності медичних працівників, а також загальноприйняті принципи розвитку демократичного суспільства, повторно, з грубим порушенням діючого законодавства, намагався провести незаконні вибори головного лікаря лікарні, ігноруючи волю трудового колективу.
З цією метою він 16 травня 2016 року за власною ініціативою направив до Білокуракинської районної лікарні керівника апарату адміністрації та його помічників для проведення голосування по виборах головного лікаря лікарні. Для голосування представники райдержадміністрації прийшли в нашу установу без будь-якого повідомлення колективу працівників зі скринькою для голосування, яка була опечатана печаткою Білокуракинської районної державної адміністрації.
Керівник апарату райдержадміністрації зі своїми помічниками, виконуючи злочинний наказ голови РДА та в.о. головного лікаря, почали роздавати працівникам лікарні не зрозумілі анкети, де були вказані особи пенсійного віку та ті, які скомпроментували себе, виконуючи професійні обов’язки в лікарні, а також особи, які не працюють в колективі ЦРЛ, а в центрі надання первинної медичної допомоги.
Вважаючи дії райдержадміністрації незаконними та такі, що грубо і нахабно принижують роль та ділову репутацію одного із найкращих медичних колективів Луганської області, працівники лікарні домоглися вилучення так званих «анкет» і виявилося, що ці анкети засвідчені не печаткою Білокуракинської ЦРЛ, а КЗ «Білокуракинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», який не має жодного відношення до ЦРЛ. Ось так Білокуракинська райдержадміністрація та керівник Білокуракинської ЦРЛ своїми неправомірними діями принижують роль нашого колективу, фальшують та спотворюють принципи демократії.
Шановні панове! Звертаємося до Вас зі щирим проханням допомогти нам відсторонити вказаних мужів від проведення нами в своєму колективі чесних і справедливих виборів головного лікаря Білокуракинської центральної районної лікарні, такого лікаря, який заслуговує на повагу трудового колективу, користується заслуженим авторитетом, а також вирішити питання про притягнення їх до відповідальності згідно діючого законодавства.
Такі, як вказано в «анкеті», а це головний лікар Хамчич та його заступник Пісарєва, які приїхали до нас за ініціативою голови РДА, посіяли розлад в колективі, про що ми неодноразово говорили, проти яких ведеться слідство правоохоронними органами - нам в колективі не потрібні, як і пенсіонер Матюхін.
Зараз, коли у нас іде війна та гинуть наші найкращі сини, нам потрібні молоді патріоти рідного краю, які не бояться брати на себе відповідальність, які не з почуттів особистих корисних амбіцій, а із почуттів обов’язку, прокладають дорогу новому життю нашої України. І така людина в нашому колективі є!

Додаток: для Вашого відома – «славетна» анкета, як рівень політичної культури керівників Білокуракинського району Луганської області. Це ж треба так себе не поважати! Ганьба!


Використано матеріали групи «Вільна Білокуракинщина»
https://www.facebook.com/profile.php?id=100012173107800

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ