Колективи Білокуракинської ЦРЛ та КЗ ПМСД вимагають звільнення голови РДА Іванюченка С.І.

Народному депутату України
Курило В.С.
Голові Департаменту охорони здоров’я Луганської обласної держадміністрації
Клименко П.М.
Голові Білокуракинської районної ради
Бондаренко К.І.


ЗВЕРНЕННЯ
Шановний Віталій Семенович, Петро Миколайович, Костянтин Іванович!

Адміністрація та колективи Білокуракинської центральної районної лікарні та комунального закладу «Білокуракинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» вимушені звернутися до Вас за допомогою у вирішенні проблеми, котра виникла у наших медичних закладах та в цілому в Білокуракинському районі.
Все почалося рік тому, коли з рекомендації голови Білокуракинської РДА Іванюченка С.І. на посаду головного лікаря Білокуракинської ЦРЛ було призначено Хамчича Є.А.. З того часу в колективі лікарні розпочалися проблеми кадрового характеру, у лікувальному процесі та деморалізація колективів. Причиною була некомпетентність Є.А.Хамчича як керівника лікарні та його заступника Пісарєвої О.О., яка займалась збиранням пліток та приниженням, образами лікарів замість організації лікувального процесу. В цих діях в повному обсязі їх підтримував та допомагав принижувати лікарів та руйнувати наши медичні установи голова Білокуракинської РДА Іванюченко С.І. В результаті їхньої діяльності це призвело до звільнення з Білокуракинської ЦРЛ лікарів, а саме: районного педіатрі Губаренко І.І., завідуючої дитячого відділення Щербак С.О, лікаря отоларинголога поліклініки Лунякіна В.О., лікаря терапевта терапевтичного відділення Борщ О.О., лікаря фтизіатра Диби О.М., зубного лікаря Хорошевської І.І., лікаря неонатолога Фоменко Є.П., лікаря окуліста Медіна О.О.; закриття дитячого відділення, ЛОР-кабінету поліклініки та зниження оперативної активності лікарні.
Все це ми терпіли протягом року. Але події останніх днів змусили нас написати це звернення. Коли колективи ЦРЛ та КЗ ПМСД почали висловлювати недовіру головному лікарю ЦРЛ Хамчичу Є.А. та його заступнику Пісарєвій О.О. – голова РДА Іванюченко С.І. миттєво втрутився на захист даних осіб.
13.05.2016 року терміново Іванюченком С.І. було активовано анкетування зі скринями та печатками райдержадміністрації щодо кандидата на посаду головного лікаря. В анкетах Іванюченко С.І. прописав прізвища тих осіб, до яких колективи виявили недовіру. Так зване «голосування» не відбулося із-за відмови колективів брати участь у незрозумілих акціях, оскільки представники РДА відмовились дати пояснення щодо мети акції та публічному підрахунку голосів. Але на цьому дії голови РДА Іванюченко С.І. не закінчились.
14.05.2016 року на «килим» до голови РДА були викликані в.о. головного лікаря Білокуракинської ЦРЛ Матюхін О.М. та головний лікар КЗ «Білокуракинський районний центр ПМСД» Данілко О.М. Протягом сорока хвилин вони слухали образи та приниження з приводу не підтримки Іванюченка С.І. в його акції.
16.05.2016 року голова РДА знову намагався провести повторне анкетування без розголосу та згоди з керівниками установ та підрозділів ЦРЛ та КЗ ПМСД провести протизаконну акцію. В колективах ці дії викликали обурення та дане дійство не відбулося. Але і це Іванюченка С.І. не зупинило.
17.05.2016 року він наказав керівникам лікувальних установ терміново в робочий час зібрати трудові колективи. Його виступ став останньою краплею в чаші терпіння керівництва та колективів лікарень. Протягом двох годин перша особа, обличчя нашого району Іванюченко С.І. паплюжив честь та гідність людей в білих халатах. Голова РДА висловлював необґрунтовані звинувачення як на адресу лікарів, та і підрозділів лікарень. В своєму монолозі Іванюченко С.І. принизив, образив та звинуватив в некомпетентності Лісового Р.В., лікаря вищої категорії, головного хірурга Білокуракинського району, завідувача хірургічним відділенням, неодноразово нагородженого за сумлінну працю Міністерством  охорони здоров’я, Департаментом охорони здоров’я ЛОДА, що спонукало Лісового Р.В. написати заяву про звільнення. Після приниження Лісового Р.В. голова РДА перейшов на образи Лунякіна В.О., лікаря отоларинголога ІІ категорії, також неодноразово нагородженого грамотами та подяками за сумлінну працю та професіоналізм. Пісоя отоларинголога образи в свою адресу отримали головний лікар комунального закладу Данілко О.М., рентген лаборант Заїка О.В., фельдшер швидкої допомоги Бугайов М.В. та інші присутні поважні люди в білих халатах, які щодня рятують життя людей.
Просимо Вас негайно втрутитися та вжити невідкладних заходів по данному зверненню. Якщо нас не почують, ми залишаємо за собою право вжити більш радикальних дій, навіть аж подання заяв на звільнення.

Колектив Білокуракинської ЦРЛ
Колектив КЗ «Білокуракинський районний центр ПМСД»
(більше сорока підписів)
 
Використано матеріали групи "Вільна Білокуракинщина"

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ