ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ БІЛОКУРАКИНЦІВ! ПРО БІЛОКУРАКИНСЬКИЙ ПОРТАЛ ТА ГРУПИ В СОЦ.МЕРЕЖАХ

Шановні Білокуракинці!
Звертаю вашу увагу, що на даний момент в мережі працює кілька сайтів з назвою "Білокуракинський портал". Зроблено це з метою якнайбільшого розповсюдження та збереження інформації на різних Інтернет-ресурсах! Сайт "Білокуракинський портал", а також групи в соц.мережах з аналогічною назвою є незалежними і найбільш об'єктивними джерелами інформації про селище Білокуракине та його мешканців. І тому дуже багато охочих зробити так, щоб сайти та групи з назвою "Білокуракинський портал" припинили своє існування.
Станом на сьогодні (16 травня 2016 року) працює єдиний сайт "Білокуракинський портал": http://bilokurakyne.pp.ua/
Також працюють сайти-блоги, де матеріали із сайту "Білокуракинський портал" дублюються:
http://bilokurakyne.blogspot.com/ - Білокуракинський портал.
http://sstimorol.livejournal.com/ - журнал користувача sstimorol.
Також в соц.мережах працюють групи "Білокуракинський портал":
ВКонтакте: http://vk.com/club16318860
Одноклассники.ру: http://ok.ru/bilokurakyne
Facebook: https://www.facebook.com/bilokurakyne
Twitter: https://twitter.com/BiloKurakyne
Також в мережі покищо працюють інші сайти про Білокуракине, створені в системі Ucoz, але у зв'язку із ненадійністю даного хостингу, додавання матеріалів на них припинено!!! Це такі сайти, як: http://bilokurakyne2.at.ua/ (відео про Білокуракине), http://blk-live.at.ua/ (архів газети "Життя Білокуракинщини).
Всі відео про Білокуракинщину можна дивитись безпосередньо на сайті YouTube, куди вони і заливаються, а також в соц.мережах (Вконтакте, Ок.ру, Фейсбук). Архів газети "Життя Білокуракинщини" можна читати та скачувати в соц.мережі Вконтакте в групі БІЛОКУРАКИНЕ-LIVE: http://vk.com/club95015697
Також в соц.мережі Фейсбук нещодавно з'явилась група "Вільна Білокуракинщина": https://www.facebook.com/profile.php?id=100012173107800, в якій також публікуються матеріали про Білокуракинщину.
ЛАСКАВО ПРОСИМО ВІДВІДАТИ САЙТ І ГРУПИ "БІЛОКУРАКИНСЬКИЙ ПОРТАЛ" В ІНТЕРНЕТІ! ВИ БУДЕТЕ ОТРИМУВАТИ ЗАВЖДИ СВІЖІ І ЦІКАВИ НОВИНИ ПРО ЖИТТЯ БІЛОКУРАКИНЩИНИ! ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО ГРУП, РОЗПОВСЮДЖУЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ, СТАВТЕ ЛАЙКИ ТА ДІЛІТЬСЯ З ДРУЗЯМИ ФОТО, ВІДЕО ТА ПУБЛІКАЦІЯМИ! ЗАЛИШАЙТЕСЬ З НАЙКРАЩИМ САЙТОМ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ - З БІЛОКУРАКИНСЬКИМ ПОРТАЛОМ!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ