ПУБЛІЧНЕ ЗВЕРНЕННЯ колективу медичних працівників Білокуракинської ЦРЛ

До мешканців Білокуракинського району Луганської області, до всіх жителів сіл, селищ та міст інших районів області, які лікуються або звертаються за лікарською допомогою до медичних працівників Білокуракинської центральної районної лікарні, підприємців та керівників всіх галузей сільського господарства Білокуракинського району, працівників правоохоронних органів та засобів масової інформації району, всіх людей доброї волі.
 
копії: Депутатам Білокуракинської районної ради Луганської області
К.І. Бондаренко
Керівнику Департамента охорони здоров`я
Луганської  військово – цивільної адміністрації
П.М. Клименко
 
П У Б Л І Ч Н Е   З В Е Р Н Е Н Н Я
колективу медичних працівників Білокуракинської центральної районної лікарні
Луганської області

Наше звернення викликане обставинами, коли Білокуракинська центральна районна лікарня Луганської області з кожним днем втрачає свій колишній авторитет найкращого медичного закладу області. На стадії знищення або взагалі припинили свою діяльність інфекційне, дитяче, паралізована робота гінекологічного відділення лікарні, покинули свою роботу кращі фахівці своєї справи такі, як травматолог, окуліст, дерматолог, взагалі відсутні та вкрай необхідні району лікарі уролог та стоматолог.
Серед  медичних працівників лікарні існує недовіра, склався не здоровий морально-психологічний клімат, який суттєво впливає на кінцевий результат в лікувально-оздоровчому процесі, гроші, які сплачують хворі (платні послуги) невідомо куди зникають, мільйонні кошти, які планувалося використати на ремонт споруд та приміщень лікарні «попливли» в чиїсь кишені і ,як нам стало нещодавно відомо з цього приводу, за ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення та розтрата чужого майна, шляхом зловживання службовим станом) ведеться слідство щодо службових осіб районної лікарні.
Звертаємо вашу увагу, що колектив медпрацівників не встиг оговтатися від одного стидовиська головного лікаря Медіна О.О., як на його місце за рекомендацією Білокуракинської райдержадміністрації  та за підтримки районної ради прийшов набагато спритніший гравець відмивання коштів, знахабнілий, людина без честі та совісті якийсь Хамчич. Дякуємо перш за все райдержадміністрації, бо ця потвора разом  з останньою проводила псевдо реформи в нашій лікарні, незважаючи на супротив трудового колективу лікарні.
Знаючи про кримінальні справи в лікарні, можновладці району за допомогою своїх людей - представника з райдержадміністрації М.Зверхановського, який не знає  української мови і читає  часописи  зі словником та інших, таких сраколизів як Коваленко та інших 13 травня 2016 року  намагалися за покровительством своїх недоумків провести так зване «шоу» серед колективу медичних працівників лікарні щодо обрання на посаду головного лікаря окремих людей - вкрай негативної поведінки та з низькими розумовими здібностями.
Тому, поява цих «особєй» та ще й з якимись паперовими скриньками для голосування, опечатаних гербовими печатками державного органу району в колі чесних і порядних людей в білих халатах, була нами сприйнята спокійно, виходячи з їх низького інтелектуального рівня.
Хто ж надоумив цих людей паплюжити законодавство України ?!  Чим думають  ці  можновладці району, коли в часи демократизації суспільства та торжества свободи слова після  Революції Гідності, порушуючи норми Конституції України та трудове законодавство України, вони принижують роль і значення в цих незворотних процесах думку та роль трудових колективів!
Хто цим недосконалим мужам дав право вмішуватися в  благородну діяльність людей, принижувати наш високий професійний та моральний авторитет серед населення району, у яких  найвища людська цінність – це здоров’я та життя людини. І це не високі слова, це поклик наших сердець.
Чому районні мужі ігнорують думкою трудового колективу лікарні і  наполегливо насаджають нам на посаду головного лікаря людину, яка втратила довіру трудового колективу лікарні разом  зі своїми заступниками  Писарєвою та Вінник?
Оце так ви, панове, вболіваєте за здоров’я своїх людей? Хто вам рекомендував цього «Хама», який далекий від лікарської справи, головним лікарем районної лікарні, який довів її до занепаду? Чи може ви співучасники кримінального безчинства разом з «Хамом»  і навмисно спричиняєте шкоду здоров’ю  населенню України? Так скажіть нам про ці «недоробки»!
В лікарні зведена нанівець робота профспілкової організації через таких недолугих керівників, але в найближчий час ми наведемо в цьому належний порядок і відновимо належну роботу цього громадського закладу.
Колектив лікарні здатний спільними зусиллями повернути минулу славу нашої лікарні, бо у нас є для цього всі можливості. Ми здатні обрати і рекомендувати на посаду головного лікаря людину, яка буде чесно і добросовісно виконувати свої обов’язки, і  ми всі разом з ним  візьмемо на себе відповідальність покращення лікувальної справи серед населення району. Ми в цьому впевнені.
З такими, як Хамчич, у нас одного шляху не має і не може бути, бо у нас зовсім інші людські цінності.
Звертаємося до райдержадміністрації та районної ради з проханням діяти в межах діючого законодавства України та не зловживати службовими обов’язками щодо діяльності трудового колективу Білокуракинської центральної районної лікарні Луганської області та не примушувати нас звертатися у вищестоящі органи, а також для здійснення інших радикальних дій.
За нами закон і за нами правда!

За дорученням колективу Білокуракинської центральної районної лікарні
13.05.2016 року

Використано матеріали групи «Вільна Білокуракинщина»:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100012173107800

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

Ще одна білокуракинська зірка Андрій Божко читає реп. ОБЕРЕЖНО! 18+

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ