ГАНЬБА БІЛОКУРАКИНСЬКИМ ШАХРАЯМ ТА ЗЛОДЮГАМ!!!

Погляньте, до чого довели Білокуракинську центральну районну лікарню голова Білокуракинської РДА Іванюченко С.,головний лікар Хамчич Є.А., його замісники Пісарєва О., Вінник В. та Матюхін О.!!!
За часи їхнього керування Білокуракинською центральною районною лікарнею на непотрібних нікому ремонтах відмиті, а фактично вкрадені мільйони людських та державних коштів, які осіли в їхніх кишенях!
На перших трьох світлинах викладено споруду, на ремонті якої відмивалися кошти! Ця споруда побудована наприкінці 40-х років минулого століття! Стіни та дах цієї споруди є аварійними і не придатними для використання і несуть загрозу для життя людей! Цього не міг не бачити голова Білокуракинської райдержадміністрації інженер-будівельник за фахом Іванюченко С.І.! Але так йому було вигідно, бо гроші в кармані не муляють! За вкрадені гроші він відразу придбав дорогий позашляховик-іномарку! Бо в звичайній автомашині через зайве ожиріння йому тісно!
А далі ми виклали фото приміщень та кабінетів, які підкреслюють умови, в яких працюють працівники лікарні та лікуються хворі! В цих приміщеннях на протязі всього існування лікарні жодного разу не проводилося ніяких ремонтів, апаратура застаріла та часто виходить з ладу!
Тепер ми, працівники лікарні, хочемо запитати у цих злочинців: куди зникають кошти та де в першу чергу треба робити ремонти, і хто несе за це відповідальність?!!!
ГАНЬБА ЗЛОДЮГАМ!!!
Використано матеріали групи «Вільна Білокуракинщина»:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100012173107800

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ЧУДОВИЙ СПОСІБ ВІД ЗОМБУВАННЯ

КАК БЕЛОКУРАКИНСКАЯ ШКОЛА №1 ОТПРАЗДНОВАЛА СВОЙ 80-летний ЮБИЛЕЙ

БІЛОКУРАКИНСЬКІ "ПОПРОШАЙКИ" ЗНОВУ ПРОСЯТЬ ГРОШІ НА ЛІКАРНЮ